Menu overslaan

Loop de Dam tot Damloop voor kinderen met een handicap

12 april 2012 - Ben je sportief en wil je iets betekenen voor kinderen met een handicap? Loop dan 23 september a.s. mee met de Dam tot Damloop voor NSGK.

NSGK beschikt over honderd mooie startplaatsen. De startplaats, het speciale NSGK- hardloopshirt en tips om sponsors te werven ontvang je gratis van ons, daartegenover verwachten wij dat je minimaal 100 euro sponsorgeld binnenhaalt. Om sponsors te kunnen werven, ontvang je van ons een persoonlijke actiepagina. Je kunt deze sturen naar vrienden en familie, zodat zij een bijdrage kunnen leveren aan jouw prestatie.

Damloop
De Dam tot Damloop is een jaarlijks terugkerende hardloopwedstrijd. Het parcours van de 10 Engelse Mijl (16,1 km) loopt van Amsterdam naar Zaandam. Het parcours van de 4 Engelse Mijl (6,4 km) begint en eindigt in Zaandam. Voor deze afstand hebben we een beperkt aantal plaatsen. Je loopt met een leuk team en door de mooie Goede Doelen-loop startplaatsen loop je voor de menigte uit.

Help jij ons om dit jaar 25.000 euro op te halen? Meld je dan snel aan voor de Dam tot Damloop via www.nsgk.nl/damloop. Het aantal startplaatsen is beperkt, we hanteren het principe van wie het eerst komt… Samen maken we er een onvergetelijke dag van met een mooi resultaat voor kinderen met een handicap!


Je aanmelding is pas definitief als wij die via bovengenoemde link ontvangen hebben en deze door ons aan jou bevestigd is. Omdat wij je in de bevestigingsmail ook een inlogcode voor je persoonlijke actiepagina willen geven, kan dit enkele dagen duren.

Opbrengst
Met de opbrengst van de Dam tot Damloop financiert NSGK projecten voor kinderen en jongeren met een handicap. NSGK helpt bijvoorbeeld met toegankelijke speelplaatsen, speciale vakanties, hulpmiddelen voor aangepast sporten, kleinschalige woonvormen en nog veel meer; alles wat nodig is om kinderen met een handicap een zo volwaardig mogelijk leven te geven.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 020-6791200 (vraag naar Dennis Oosterveld) of via damtotdam@nsgk.nl.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij