Menu overslaan

Loop de Dam tot Damloop voor NSGK

8 april 2011 - Ben je sportief en wil je iets betekenen voor kinderen met een handicap? Loop dan 18 september mee met de Dam tot Damloop voor NSGK voor het gehandicapte kind.

NSGK beschikt over vijftig mooie startplaatsen. De startplaats, het leuke NSGK T-shirt en tips om sponsors te werven ontvang je gratis van ons, daartegenover verwachten wij dat je minimaal 100 euro sponsorgeld binnenhaalt. Om sponsors te werven kun je je eigen actiepagina maken via www.geefsamen.nl/nsgk. Je kunt dan binnen ons team je eigen sponsorpagina creëren; deze kun je sturen naar vrienden en familie, zodat zij een bijdrage kunnen leveren aan jouw prestatie.

De Dam tot Damloop is een jaarlijks terugkerende hardloopwedstrijd tussen Amsterdam en Zaandam. De 10 Engelse Mijl (16 km) is inmiddels vol, maar er zijn op dit moment nog plaatsen vrij voor de kortere afstand van 4 Engelse Mijl (6,4 km). Deze afstand begint en eindigt in Zaandam. Je loopt met een leuk team en door de mooie businessloop startplaatsen loop je voor de menigte uit.

NSGK zorgt ervoor dat ook kinderen met een handicap gewoon kind kunnen zijn. NSGK helpt bijvoorbeeld met toegankelijke speelplaatsen, speciale vakanties, hulpmiddelen voor aangepast sporten, kleinschalige woonvormen en nog veel meer; alles wat nodig is om je met een handicap zo volwaardig mogelijk te ontwikkelen. Dat kan dankzij de hulp van donateurs en vrijwilligers.
Meld je daarom nu aan voor de Dam tot Damloop. En overtuig je vrienden zodat je loopt in een gezellig team! We maken er samen een onvergetelijke dag van met een mooi resultaat voor kinderen met een handicap!

Heb je interesse en/of wil je je aanmelden, stuur dan een mail naar Liselotte van Hasselt, of bel naar 020-6791200. Wees er snel bij want het aantal startplaatsen is beperkt.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij