Menu overslaan

Lotje&co genomineerd voor Tijdschrift van het jaar 2011

7 november 2011 - Het tijdschrift Lotje&co is genomineerd voor de Mercur Tijdschrift van het Jaar Award. Deze 'Oscar van bladenland'  wordt uitgereikt aan tijdschriften die zich het afgelopen jaar verdienstelijk hebben gemaakt in de tijdschrift-uitgeverijsector. Lotje&co is genomineerd in de categorie 'lancering van het jaar'.

Lotje&co
 

In september 2010 lanceerde Stichting Lotje&co, in samenwerking met NSGK, een nieuw tijdschrift: Lotje&co, een kwartaalblad voor ouders van zorgintensieve kinderen.  Door antwoord te geven op vragen als ‘Hoe houd ik mijn relatie gezond?’ en 'Hoe houd je het vol als je kind geen liefde toont?'  laat Lotje&co vooral zien wat er wél kan in een gezin met een kind met een handicap. Verder staat het blad vol met leuke interviews, praktische tips en bijzondere uitjes.

Naast Lotje&co zijn er nog 3 nieuwe tijdschriften genomineerd in de categorie 'lancering van het jaar'. De Mercur Award wordt jaarlijks uitgerijkt tijdens het Tijdschriften Gala. Deze zal dit jaar plaatsvinden op 8 december in Amsterdam.

Wilt u ook geinspireerd worden door Lotje&co? Word abonnee via www.lotjeenco.nl

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij