Menu overslaan

Martins strijd tegen de kilo's

28 juni 2012 - Begin dit jaar kondigde Martin Wienholds (150 kilo zwaar) aan dat hij in 2012 50 kilo wilde gaan afvallen. Omdat Martin al jaren vrijwilliger is voor NSGK, wilde hij met zijn ‘afvalactie’ graag ook geld ophalen voor NSGK. Inmiddels is Martin bijna een half jaar bezig, is hij 23 kilo afgevallen en heeft hij al meer dan € 1000 voor NSGK opgehaald.

Martin in de media
Martins dochter en zijn coach Danielle gaan in de media helemaal los met Martins actie. Inmiddels is Martin al diverse keren op TV en in de media verschenen. Hoewel Martin eigenlijk niet graag in de schijnwerpers staat, doet hij het graag omdat hij weet dat hij daarmee NSGK helpt: ‘Normaal ben in niet iemand die op de voorgrond treedt, maar Daniëlle wil de opbrengst van het hele gebeuren schenken aan NSGK. Deze stichting ken ik goed, want ik organiseer al een aantal jaar de jaarlijkse collecte in de Purmer-Zuid voor NSGK. Dat heeft mij uiteindelijk doen besluiten om aan alle activiteiten mee te doen en desnoods een lokale bekendheid te worden. Ik hoop dat de actie een groot succes mag worden en wij een aardig bedrag voor NSGK bij elkaar krijgen. En natuurlijk dat ik eindelijk weer mijn tenen kan zien als ik rechtop sta’.

Gezond
Een direct gevolg van zijn afvalrace is dat Martin veel minder medicijnen gebruikt dan voorheen. Begin dit jaar moest hij vanwege zijn diabetes nog 60 eenheden insuline spuiten. Nu is dat inmiddels naar NUL gedaald!!

Volg en win

Martin houdt gedurende zijn strijd tegen de kilo’s een blog bij op www.better-you.nl. Volg Martin en maak kans op een uur gratis begeleiding door een personal coach!

Woont u in de buurt van Purmerend en heeft u zin om mee te sporten?
Meld u dan aan voor een gratis bootcampproefles van het sportcentrum Better You in Purmerend door een mail te sturen naar
info@better-you.nl

 

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij