Menu overslaan

Medewerkers NSGK en Fonds Gehandicaptensport samen in actie

5 april 2011 - Donderdag 31 maart gingen medewerkers van NSGK en Fonds Gehandicaptensport (FGS) samen op pad om te collecteren voor gehandicaptensport. Dit gebeurde naar aanleiding van de samenwerking die beide organisaties willen aangaan op het gebied van de collecte. Door samen te werken hoopt NSGK haar collecte nog efficiënter te kunnen organiseren.

21 medewerkers van NSGK en FGS gingen in Amsterdam langs de deuren om zoveel mogelijk geld op te halen voor gehandicaptensport. De actie was niet alleen gezellig, maar ook erg geslaagd. In totaal wisten zij gezamenlijk maarliefst 944,78 euro op te halen. De actie was een tegenpresentatie voor de gezamenlijke collecte in november 2010 tijdens de collecte van NSGK. Toen wisten medewerkers van NSGK en FGS samen ruim 1100 euro op te halen voor kinderen met een handicap .

NSGK houdt dit jaar van 14 t/m 19 november haar landelijke collecte. Duizenden vrijwilligers zetten alles op alles om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen en jongeren met een handicap. Wilt u ook collectant worden? Meld u dan nu aan via http://www.nsgk.nl/doelgroep/vrijwilligers  

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij