Menu overslaan

Met korting naar bijzonder Residentie concert.

10 februari 2011 - Op donderdag 17 maart geeft het Residentie Orkest samen met leerlingen van het Leo Kannercollege, een school voor jongeren met een autisme spectrum stoornis uit Leiden, een concert in de Dr Anton Philipszaal in Den Haag. Een bijzondere voorstelling die mede mogelijk wordt gemaakt door NSGK, en dus door onze donateurs en vrijwilligers. Bent u donateur of vrijwilliger van NSGK? Dan bieden we u als dank graag een mooie korting op de entreeprijs: voor slechts 10 euro (in plaats van 25 euro) kunt u genieten van dit unieke concert.

Aan het concert werken 57 leerlingen mee van het Leo Kannercollege. Samen met kunstenaars en musici gaan zij aan de slag met zang, dans, muziek, tekst en decor- en kostuumontwerp. Ze maken hun eigen muziekvoorstelling Ra-PAPAPAPA!, die wordt opgevoerd met het Residentie Orkest. Daarnaast brengt het Residentie Orkest Ravels Rapsodie espagnole en Boléro ten gehore.

De voorstelling is een initiatief van Stichting Papageno. Deze stichting zet zich in om, met steun van het NSGK, kunsteducatie in het speciaal onderwijs mogelijk te maken. Kunsteducatie is voor kinderen uit het speciaal onderwijs van onschatbare waarde. Het biedt hen een mogelijkheid om op een veilige manier hun (leef) wereld te vergroten en onvermoede mogelijkheden en talenten te ontdekken. Het resultaat van een deze ontdekkingreis kunt u op 17 maart bewonderen!

De korting is verbonden aan een actiecode die u vermeldt bij uw reservering. U kunt deze actiecode opvragen door te bellen met NSGK via 020-6791200 of te mailen naar info@nsgk.nl.

Het concert begint om 20.15 uur. Kaarten kunt u telefonisch reserveren via 070-8800333 of aan de kassa van de Dr Anton Philipszaal in Den Haag. Wanneer u bij het reserveren uw actiecode vermeldt dan krijgt u 15 euro korting op de toegangsprijs (maximaal 2 kortingskaarten per donateur/vrijwilliger). HTM-vervoer, garderobe en een drankje voor en na de voorstelling zijn bij de prijs inbegrepen. Let op: deze kortingsprijs is alleen geldig bij reserveringen en niet geldig op de dag zelf aan de kassa.

Graag tot ziens op 17 maart!

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij