Menu overslaan

Mooi geldbedrag voor NSGK van Zomerspektakel aan het Meer

28 augustus 2013 - Gisteren nam onze directeur Ingrid Tuinenburg een mooie cheque in ontvangst uit handen van Carst Teiwes en Vanessa Scholtens van Zomerspektakel aan het Meer in Alphen aan de Rijn. Het zomerfestival bond dit jaar NSGK als goed doel aan haar evenement, nadat een bezoeker in een rolstoel de organisatie op de ontoegankelijkheid van het terrein had gewezen.

Het bestuur van het Zomerspektakel in Alphen aan de Rijn rekende het zich zwaar aan dat bezoekers in een rolstoel het terrein slecht op konden komen. Het festival moest voor iedereen zijn vond zij, en zodoende werd voor de volgende editie het volledige terrein rolstoeltoegankelijk gemaakt.

Ieder jaar verbindt het bestuur van het spektakel een goed doel aan haar evenement, waar een deel van de opbrengst naar toe gaat. De keuze voor NSGK was snel gemaakt. Uiteindelijk ontving NSGK het mooie bedrag van
€ 3.236,-. NSGK bedankt het bestuur van Zomerspektakel aan het Meer voor haar inzet voor kinderen met een handicap. We hopen dat veel festivals uit de omgeving en daar buiten haar goede voorbeeld zullen volgen om hun evenement toegankelijk te maken voor bezoekers met een beperking.

Kijk voor meer info over het festival op zomerspektakelaanhetmeer.nl

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij