Menu overslaan

Nickelodeon Buitenspeelmiddag 1 juni volledig toegankelijk voor kinderen met een handicap

19 mei 2011 - In Amsterdam wordt op 1 juni de Nickelodeon Buitenspeelmiddag georganiseerd. Een dag vol met leuke activiteiten en spelletjes. Heb je een handicap? Geen probleem. Het terrein is speciaal voor jou toegankelijk gemaakt. Mis deze kans dus niet en kom ook buitenspelen op 1 juni!

Woensdag 1 juni vindt de Nationale Buitenspeeldag plaats. Een dag waarop alle kinderen in Nederland worden uitgenodigd om lekker buiten te spelen. Speciaal voor kinderen in de omgeving van Amsterdam organiseert Nickelodeon een buitenspeelmiddag op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Een dag vol met leuke activiteiten, zodat je lekker buiten kunt spelen met je vriendjes of klasgenootjes. Je kunt er klimmen, klauteren, timmeren, leren om in een circus te werken, workshops volgen, rolstoelbasketballen en heel veel leuke spelletjes doen. En de dag zal worden afgesloten met een spetterend muzikaal optreden!

NSGK voor het gehandicapte kind zal ervoor zorgen dat deze middag ook toegankelijk is voor kinderen met een handicap, zodat ook jij naar hartenlust mee kunt doen aan deze leuke middag.

Locatie: Neveritaweg 15, Amsterdam
Tijd: 13.00-17.00 uur
Toegang: Gratis

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij