Menu overslaan

Nieuw op deze site: DE FAVORIET VAN...

12 oktober 2011 -

Vanaf oktober is er iedere maand een nieuw item te zien op deze website: de favoriet van... Hierin vertelt een NSGK-medewerker over zijn/haar favoriete NSGK-project. Welk project dat door NSGK ondersteund wordt maakt op hem/haar de meeste indruk en waarom?


Deze maand vertelt NSGK-medewerkster Brenda Pel over haar favoriete project: stichting Logeerplezier.


"Onlangs was ik op bezoek bij stichting Logeerplezier. Deze stichting biedt logeeropvang aan kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap.  Ik was erg onder de indruk van de activiteiten van de stichting en wat deze betekenen voor gezinnen met een gehandicapt kind."

"Het hebben van een gehandicapt kind legt een zware zorg druk op het hele gezin. Deze kinderen hebben 24 uur intensieve zorg van de ouders nodig. Om ouders te ontlasten en ook tijd voor elkaar en andere zusjes en broertjes vrij te maken, kunnen deze zorgintensieve kinderen een of meerdere keren per maand een weekend naar Logeerplezier. Hier worden de kinderen liefdevol verzorgd door de 1 op 1 begeleiding die ze bij Logeerplezier bieden. Met eigen ogen heb ik kunnen zien dat deze kinderen het hier enorm naar hun zin hebben. Ze genieten van alle activiteiten die worden ondernomen, terwijl de ouders thuis ook helemaal tot rust kunnen komen en de volledige aandacht kunnen geven aan zusjes en broertjes. Een heel mooi project waarbij het hele gezin kan ontspannen en weer opladen!"

Brenda Pel is sinds 2006 werkzaam bij NSGK als fondsenwerver.


Steunt u NSGK om belangrijke projecten als Logeerplezier mogelijk te maken? Word donateur of doe een online gift

Meer lezen over stichting Logeerplezier? Klik dan hier.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij