Menu overslaan

Nog enkele startplaatsen voor de Damloop 10 mijl

12 augustus 2014 - Ben je sportief en wil je iets betekenen voor kinderen met een handicap? Loop dan mee met de Dam tot Damloop voor NSGK. Schrijf je snel in, want er zijn nog maar een paar plekken vrij!

We hebben nog enkele startplaatsen voor de 10 Engelse Mijl van Amsterdam naar Zaandam, op zondag 21 september. Je loopt met een leuk team en door de mooie Goede Doelen-loop startplaatsen loop je voor de menigte uit. Je ontvangt een gratis running shirt. Daarnaast krijg je van ons een persoonlijke actiepagina om sponsors te kunnen werven.

Help jij ons om dit jaar 25.000 euro op te halen? Meld je dan snel aan voor de Dam tot Damloop via www.nsgk.nl/damloop. Het aantal startplaatsen is beperkt, we hanteren het principe van wie het eerst komt… Samen maken we er een onvergetelijke dag van met een mooi resultaat voor kinderen met een handicap!

Je aanmelding is definitief als wij die via bovengenoemde link ontvangen hebben en deze door ons aan jou bevestigd is. Omdat wij je in de bevestigingsmail ook een inlogcode voor je persoonlijke actiepagina willen geven, kan dit enkele dagen duren.

Met de opbrengst van de Dam tot Damloop financiert NSGK projecten voor kinderen en jongeren met een handicap. NSGK helpt bijvoorbeeld met toegankelijke speelplaatsen, speciale vakanties, hulpmiddelen voor aangepast sporten, kleinschalige woonvormen en nog veel meer; alles wat nodig is om kinderen met een handicap een zo volwaardig mogelijk leven te geven.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 020-6791200 (vraag naar Dennis Oosterveld) of via damtotdam@nsgk.nl.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij