Menu overslaan

NSGK en Fonds Gehandicaptensport samen in actie voor kinderen met een handicap

17 november 2010 - Dinsdag 16 november gingen medewerkers van NSGK en Fonds Gehandicaptensport (FGS) samen op pad om te collecteren voor kinderen met een handicap.  Het initiatief vormde de aftrap voor de samenwerking die beide organisaties willen aangaan op het gebied van hun collecte. Door samen te werken hoopt NSGK haar collecte nog efficienter te kunnen organiseren.

18 medewerkers van NSGK en FGS gingen in Bunnik en Odijk langs de deuren om zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen met een handicap. De actie was niet alleen gezellig, maar ook erg geslaagd. In totaal wisten zij gezamenlijk maarliefst 1189 euro op te halen. Als tegenpresentatie zullen de medewerkers van NSGK in het voorjaar collecteren tijdens de collecteweek van FGS.

NSGK houdt dit jaar van 15 t/m 20 november haar landelijke collecte. Duizenden vrijwilligers zetten alles op alles om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen en jongeren met een handicap.

Heeft u geen collectant aan de deur gehad, maar wilt u toch een bijdrage overmaken? Dat kan via giro 552000 van NSGK te Amsterdam, of klik hier voor een online donatie.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij