Menu overslaan

NSGK geeft laatste kaarten weg voor CAPPIES AWARD 2010

5 augustus 2010 -

Lijkt het je leuk om de opnames van de CAPPIES AWARD 2010 bij te wonen? NSGK mag de laatste 150 kaarten gratis weggeven.
 

Het programma

CAPPIES AWARD 2010 is een talentenprogramma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn.

Vijf kids laten in het programma hun talent zien. Chris (12) uit Purmerend die ondanks zijn beenverlamming aan snowboarden doet. Desiree Franken (13) uit Roermond is spastisch aan beide benen en slechtziend, maar zit ondanks dat in het talentteam ‘wheelen’ van het NOC*NSF. Esmee (7) uit Melissant heeft spina bifida (open ruggetje) en is helemaal gek op paardrijden. Ook doet ze aan rolstoeltennis. Sander (10) uit Markelo is blind sinds zijn geboorte, houdt erg van zingen en keyboardspelen. Hij hoopt ooit een bekende zanger te worden. Rosanne (13) uit Den Bosch heeft ook spina bifida en doet samen met haar partner mee aan wedstrijden rolstoeldansen.

Uiteindelijk beslist de jury, bestaande uit Jochem van Gelder, Dolores Leeuwin (Klokhuis) en Everon Jackson (Bing in GTST) welke twee kandidaatjes doorgaan naar de finale. De kinderen in de zaal bepalen de uiteindelijke winnaar van de CAPPIES AWARD 2010. Hij/zij wordt een jaar lang kinderambassadeur van NSGK en kan zo blijvend aandacht vragen voor de positie van kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking.

De presentatie van het programma is in handen van Lucille Werner.

Wanneer:

Woensdag 18 augustus

 

Locatie:

Openluchttheater Caprera
Hoge Duin en Daalseweg 2
2061 AG Bloemendaal

 

Tijd

De opname is van 20.00 uur tot 21.30 uur. Publiek is vanaf 19.00 uur welkom.


Wil jij de opnames van CAPPIES live bijwonen? Geef je dan nu op via info@nsgk.nl o.v.v. je naam, adres, e-mailadres en met hoeveel personen je wilt komen. Indien je in een rolstoel zit dit graag bij je aanmelding vermelden. Reserveer snel, want op is op!


De TROS zendt het programma uit op zaterdag 21 augustus om 19.00 uur op Nederland 3. Kijk voor leuke filmpjes van alle kandidaten van vorig jaar en voor meer informatie op de website van Cappies: www.capawards.nl/cappies

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij