Menu overslaan

NSGK-kinderambassadeur Glenn bij Sophia KinderTV

22 november 2011 - De 12-jarige Glenn van Nugteren is sinds augustus dit jaar kinderambassadeur van NSGK. Sindsdien heeft hij al vele activiteiten ondernomen om het werk van NSGK meer zichtbaarheid te geven. Afgelopen week was Glenn te gast in de studio van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.

Sophia KinderTV is de interne omroep van het Sophia Kinderziekenhuis. De omroep maakt TV voor en door kinderen, die door een ziekte of handicap, tijdelijk, of voor lange duur in het ziekenhuis zijn opgenomen.  De uitzendingen gaan over uiteenlopende thema's en zijn erop gericht om de kinderen zoveel mogelijk even hun ziekte te doen vergeten. 

Afgelopen donderdag mocht Glenn in de studio komen praten over zijn ambassadeurschap. Wat heeft hij allemaal al gedaan en wat vond hij daarvan? En hoe probeert hij andere kinderen te inspireren? Glenn is dol op muziek en mocht ter afsluiting van het programma een paar nummers spelen op zijn Magic Flute, een instrument dat speciaal gemaakt is voor mensen met een beperking. Samen met alle kinderen voor én achter de schermen beleefde Glenn een hele leuke middag.

Benieuwd naar wat Glenn nog meer doet als kinderambassadeur van NSGK? Lees hier het interview met Glenn.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij