Menu overslaan

NSGK verdubbelt opbrengst Sisterrun

8 februari 2012 - Op 1 april vindt voor de vierde keer de Sisterrun plaats; een loopwedstrijd voor vrouwen. De opbrengst van de loop gaat ieder jaar naar een goed doel. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor KEC, een expertisecentrum voor kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. NSGK zal de opbrengst van de loop verdubbelen.

Sisterrun
Deze sponsorloop door en voor vrouwen is een initiatief van Soroptimistclub Vught Lumineus en staat inmiddels bekend als de gezelligste vrouwenloop van Brabant. Een groeiende groep sportievelingen doet mee met de 7,5 km wandelen/power walken/nordic walken of rent circa 5, dan wel 10 km door de prachtige natuur van Vught. De opbrengsten van de loop komen dit jaar ten goede aan kinderen met een handicap.

NSGK en Serviceclubs
NSGK is partner van het platform ‘Serviceclubs in Nederland’ (SIN). Serviceclubs die geld ophalen voor kinderen en jongeren met een handicap kunnen hun opbrengst door NSGK laten verdubbelen.  Klik hier voor meer informatie.

Nieuwbouw Kinderexpertisecentrum
Deze vierde editie van de Sisterrun staat voor de tweede keer in het teken van de nieuwbouw van het Kinderexpertisecentrum (KEC). Hier krijgen straks tweehonderd kinderen met een lichamelijke en soms ook verstandelijke beperking onderwijs, revalidatie, zorg, dagbesteding en opvang. Allen kampen zij met motorische beperkingen, onder andere als gevolg van ontwikkelingsstoornissen of een ernstige ziekte. 

Voor meer informatie over de Sisterrun zie www.sisterrun.com

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij