Menu overslaan

Ontmoet de Caps Club cast in levende lijve! Kom a.s. zaterdag naar Speeltuin Elckerlyc in Oss.

10 oktober 2013 - Ben jij fan van Caps Club? Wil jij de stoere leden van Caps Club écht ontmoeten? Dat kan! Kom op zaterdag 12 oktober naar speeltuin Elckerlyc in Oss.
Speeltuin Elckerlyc is een geweldige speeltuin. Alle kinderen, met en zonder handicap, kunnen er heerlijk spelen én op avontuur gaan. De bendeleden van NSGK Speeltuinbende (het kindertestteam van NSGK) hebben de speeltuin van onder tot boven getest én oké bevonden. De speeltuinvereniging heeft hard gewerkt om haar speeltuin toegankelijk te maken en heeft daarmee het officiële 'goedgekeurd' bordje van de Speeltuinbende verdiend.

Om 14.00 uur op zaterdag 12 oktober ontvangt speeltuin Elckerlyc van NSGK Speeltuinbende het bordje "Hier kunnen wij GOED samen spelen". Speeltuin Elckerlyc is daarmee officieel de 15de Ambassadeur Samen Spelen van Nederland!

Dat willen ook de acteurs van Caps Club niet aan zich voorbij laten gaan en daarom zijn a.s. zaterdag 3 castleden bij de opening aanwezig:  Daan de Groot (Cappie), Eefje Paddenburg (Sam) en Leonie Elbert (Charlotte). Wil jij samen met de Caps Club leden op avontuur en tegelijkertijd spelen in een van de leukste buurtspeeltuinen van Nederland? Kom dan a.s. zaterdag naar 

Anna van Schuurmanstraat 604
5344 TX Oss

Tot ziens in Oss!

Kijk voor meer info op www.speeltuinbende.nl, www.speeltuinelckerlyc.nl of www.capsclub.tv 

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij