Menu overslaan

Op naar 2013!

31 december 2012 -

Daar staan we dan. Op de drempel van een nieuw jaar. We kunnen met trots zeggen dat we een succesvol 2012 achter ons laten. Een jaar waarin we vele mooie projecten mochten realiseren voor kinderen en jongeren met een handicap. En een jaar waarin Nederland, ondanks moeilijke economische tijden, liet zien het werk van NSGK een warm hart toe te dragen.
 

Een OV-app waarmee jongeren met een verstandelijke beperking zelfstandig kunnen reizen. Toegankelijke speeltuinen. Rolstoelvaardigheidstrainingen. Werkervaringsplekken. Verwenvakanties. Een kleine greep uit de vele mooie projecten die we in 2012, mede dankzij uw steun, konden realiseren. Bekijk meer projecten uit 2012.
 

En laten we de ruim 8000 vrijwilligers niet vergeten die in november dit jaar langs de deuren gingen voor NSGK. Onze organisatoren en collectanten hebben zich keihard ingezet om zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen en jongeren met een handicap. En met succes, want, alhoewel de uiteindelijke opbrengst nog niet bekend is, kunnen we al zeggen dat het record van 2011 verbroken is!
 

We gaan dan ook met veel vertrouwen en optimisme het nieuwe jaar in. Wij danken u hartelijk voor uw steun in 2012 en hopen natuurlijk in 2013 weer op u te mogen rekenen. Lees meer over hoe u kunt helpen.
 

NSGK wenst u een voorspoedig en gezond 2013!

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij