Menu overslaan

Sara Kroos en Frits Lambrechts op Festival 5D

11 augustus 2010 - Cabaratiere Sara Kroos en Acteur en presentator Frits Lambrechts treden op tijdens Festival 5D, dat op zaterdag 11 september plaatsvindt op de NDSM Werf in Amsterdam.

Programma
Naast optredens van diverse bekende en minder bekende artiesten, zijn er nog tal van andere activiteiten. Verwonder je over de dramatische, levensgrote poppen van de Muzen. Laat je meevoeren door de Verhalenboot. Beklim de uitkijktoren (met je rolstoel) of volg een workshop kledingpimpen. Dansliefhebbers kunnen de hele dag terecht in de Spiegeltent, en ’s avonds is er zintuigprikkelende dance-muziek. Lekker eten en drinken ontbreekt natuurlijk niet. De Eet-O-Theek maakt van je maaltijd een culinaire voorstelling. Wie durft kan ‘eten in het donker’. Ook voor de neus heeft Festival 5D een paar verrassingen in petto. En er is nog heel veel meer. Het volledige programma is te zien op www.festival5d.nl.

Het festival is voor jong en oud, en volledig toegankelijk voor mensen met een handicap: het festivalterrein is rolstoeltoegankelijk, er zijn doventolken en ringleidingen aanwezig en dieetwensen kunnen van tevoren worden opgegeven. Kaarten kosten 12 euro (2 euro voor kinderen tot 12 jaar). Kijk voor meer informatie op www.festival5D.nl of ga rechtstreeks naar het online ticketloket om een kaartje te kopen.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij