Menu overslaan

Schaatser Carl Verheijen collecteert voor NSGK

19 november 2010 - De bekende oud-schaatser Carl Verheijen zal aanstaande zaterdag in Hilvarenbeek gaan collecteren voor NSGK voor het gehandicapte kind. Verheijen is ambassadeur van de Olympische Spelen voor mensen met een verstandelijke beperking. Van het gecollecteerde geld doneert NSGK zestig procent van de opbrengst aan Special Olympics Nederland. 
 
Verheijen zal worden bijgestaan door Team NL; de 87 sporters met een verstandelijke handicap en 23 coaches die aan de Speciale Olympische Spelen deelnemen. Met de opbrengst van de collecte kunnen de sporters naar 'het grootste sportevenement in 2011': de Special Olympics World Summer Games in Athene.

NSGK houdt dit jaar van 15 t/m 20 november haar landelijke collecte. Duizenden vrijwilligers zetten alles op alles om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen en jongeren met een handicap.

Heeft u geen collectant aan de deur gehad, maar wilt u toch een bijdrage overmaken? Dat kan via giro 552000 van NSGK te Amsterdam, of klik hier voor een online donatie.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij