Menu overslaan

Spannende nieuwe jeugdserie: Caps Club

15 augustus 2013 - In september zendt de TROS een spannende nieuwe jeugdserie uit: Caps Club. De serie is een initiatief van de Lucille Werner Foundation en mede mogelijk gemaakt door NSGK.

De serie gaat over Cappie, een slechtziende jongen, en zijn 4 vrienden. Samen beleven zij tal van spannende avonturen wanneer zij samen 'het Mysterie van de Schoppen Heer' moeten ontrafelen. Dat twee van de hoofdrolspelers een handicap hebben doet er in de serie totaal niet toe. Alle kinderen zijn gelijkwaardig aan elkaar.

Naast Daan de Groot (Cappie), Eefje Paddenburg (Sam), Jermain de Deugd (Siggy), Timo Verbeek (Ruben) en Leonie Elbert (Charlotte) nemen onder anderen Leontine Borsato, Leona Philippo, Raymond Thiry, Vincent Moes en Mike Libanon de andere personages voor hun rekening.

NSGK heeft bijgedragen aan de totstandkoming van de serie, omdat deze kinderen leert respect te hebben voor kinderen die ‘anders’ zijn. Daarnaast wil NSGK graag laten zien dat kinderen met een handicap ook kunnen acteren en op TV een volwaardige rol kunnen hebben. NSGK hoopt dat de serie andere gehandicapte kinderen inspireert hun dromen na te streven.

Kijken dus, naar Caps Club!  Vanaf 1 september wekelijks te zien in de zendtijd van Z@pp. Voor meer info over de serie kijk op www.capsclub.tv 

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij