Menu overslaan

Sponsor Bingo Loterij wordt VriendenLoterij

5 januari 2011 - De Sponsor Bingo Loterij heet vanaf 5 januari de VriendenLoterij. Niet alleen de naam verandert: nieuw is dat voortaan uw vrienden ook winnen als u wint. Wat blijft is de steun van de loterij aan goede doelen. Zo ontvangt NSGK jaarlijks een grote gift van de VriendenLoterij voor haar werk voor kinderen met een handicap.

Als u straks een prijs wint, mag u 5 vrienden die lid zijn dezelfde prijs laten winnen. U als deelnemer mag dan zelf bepalen wie deze vrienden zijn. Wint u een lekkere taart of een nieuwe auto, dan winnen zij die ook. Bij hoge geldprijzen delen de 5 vrienden de vriendenprijs. Dus wint u bijvoorbeeld 100.000 euro dan mag u 5 vrienden aanwijzen die ieder 20.000 euro winnen.

Meedoen wordt nu nog eenvoudiger omdat u uw mobiele telefoonnummer kunt gebruiken als lotnummer - maar meespelen met een ander nummer kan natuurlijk ook.

Wilt u meespelen voor NSGK? De helft van uw lotprijs komt ten goede aan kinderen met een handicap en u maakt elke week kans op mooie prijzen. Klik hier om u aan te melden.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij