Menu overslaan

Stem en help NSGK aan een advertentie in het NRC!

29 juli 2013 -

NSGK strijdt met een van haar advertenties mee voor de publieksprijs van de NRC Charity Awards. In onze advertentie vraagt de 4-jarige Luna aandacht voor de beperkte toegankelijkheid van veel speelplaatsen in Nederland voor kinderen met een handicap. Het goede doel met de meeste stemmen wint gratis advertentieruimte t.w.v. 300.000 euro.

Als onze advertentie de meeste stemmen krijgt, betekent dit dat we maar liefst 500.000 NRC lezers op de hoogte kunnen brengen van de problemen waar gehandicapte kinderen tegen aan lopen bij het buitenspelen. Bovendien geeft de gewonnen advertentieruimte ons de mogelijkheid om heel veel potentiele donateurs en vrijwilligers te bereiken.
 

Stem!

Het is daarom erg belangrijk dat u uw stem uitbrengt, want zo kunnen wij de boodschap van NSGK aan iedereen in Nederland verkondigen. Door te stemmen maakt u bovendien kans een Ipad2 te winnen. Klik op deze link om uw stem uit te brengen. Vergeet u niet ons stemverzoek te delen op uw social media pagina  via de knoppen onder aan deze pagina? Op die manier kunnen ook uw vrienden, familie en kennissen op ons kunnen stemmen! 

Charity Awards
De NRC Charity Awards zijn een initiatief van NRC om goede doelen in Nederland te ondersteunen bij het bereiken van hun doelgroep. Met de challenge wil NRC hen helpen om hun boodschap een maximale impact te geven. Kijk voor meer informatie op www.nrccharityawards.nl

 

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij