Menu overslaan

Taart, taart en nog eens taart...

26 januari 2011 -

Afgelopen zondag kwam oud-kinderambassadeur van NSGK Pien van de Rest in actie met haar fonds Pien Helpt. Pien heeft een bijzondere wens. Ze wil kinderen, die net als zij een handicap hebben, blij maken. En dat gebeurde zondag voor het eerst, want samen met nog 7 andere gehandicapte kinderen ging ze taarten bakken! 

Na uren in de weer geweest te zijn met slagroom en marsepein mochten de kinderen hun rijkelijk versierde taarten overhandigen aan iemand die speciaal voor hen is en van wie zij vinden dat hij of zij een taart verdient. Presentatrice Lucille Werner was er ook bij:  "Ik ben een groot fan van Pien en steun van harte haar Fonds Pien Helpt. Daarom vind ik het dan ook hartstikke leuk om samen met haar en de andere gehandicapte kinderen deze taarten te overhandigen."  Bekijk hier de uitzending op Hart van Nederland.

Lucille en Pien kennen elkaar van de CAPPIES. Pien won in 2009 de CAPPIES Award en was daardoor een heel jaar kinderambassadeur van NSGK. Na dit jaar wilde Pien graag gehandicapte kinderen blijven helpen en daarom heeft zij haar eigen stichting opgezet.

Lees meer over Fonds Pien Helpt op www.pienhelpt.nl
 

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij