Menu overslaan

Tellen collecte-opbrengst in volle gang

10 december 2012 - De collecteweek zit er weer op. Duizenden vrijwilligers gingen in de tweede week van november de straat op om te collecteren voor NSGK. Op het kantoor van NSGK houden we de stand van de collecte nauwgezet bij. Iedere dag komen we een stapje dichter bij de beoogde opbrengst. Gaan we het halen?

Met zoveel inzet van onze collectanten in het land zijn wij overtuigd van wel! De laatste bussen worden nog geteld. Het is dus nog even wachten op de definitieve opbrengst. Deze zullen we in februari bekend maken.

NSGK zag de leukste acties voorbij komen en ook sociale media werden massaal benut om aandacht te besteden aan de collecteweek. Weerman Dennis Wilt hield voor de vrijwilligers van NSGK voor de tweede maal het collecteweerbericht bij. Daarnaast werden door het hele land activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor NSGK: schoonheidsbehandelingen, pimp je collectebus, braderies, niets was onze vrijwilligers te gek.

Besteding
Mede dankzij de collecte kan NSGK zich blijven inzetten voor kinderen en jongeren met een handicap. Met de opbrengst van de collecte ondersteunt NSGK vele projecten op het gebied van spelen, wonen, werken, vakantie, cultuur, sport en voorlichting, die helpen een volwaardig leven voor gehandicapte kinderen en jongeren te realiseren. Bijvoorbeeld het toegankelijk maken van speeltuinen in Nederland, zodat kinderen met én zonder handicap samen buiten kunnen spelen.
Heeft u geen collectant aan de deur gehad maar wilt u toch een bijdrage overmaken? Dat kan via giro 552000 of doe gemakkelijk een online donatie.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij