Menu overslaan

TV-programma Puberruil zoekt enthousiaste pubers met een lichamelijke handicap

1 december 2010 -
KRO is op zoek naar enthousiaste pubers met een lichamelijke handicap en een speciaal talent die voor 4 dagen van leven willen ruilen met een leeftijdsgenootje.
In samenwerking met NSGK voor het gehandicapte kind wordt een serie van 3 afleveringen van Puberruil Xtra gemaakt. Iedere aflevering ruilen twee tieners met en zonder handicap.

VIER DAGEN ZONDER JE OUDERS EN VRIENDEN, maar met de ouders en vrienden van een leeftijdsgenoot!

Ben jij:


- Tussen de 15 en 18 jaar?

- Heb jij een speciaal talent of passie?

- Hou jij van een nieuw avontuur?

- En durf jij op TV?


Dan zijn we op zoek naar jou!

Geef je op! Stuur een email met een foto, een beschrijving van jezelf en een korte motivatie naar n.vandenhorn@visibletv.com Vermeld in het onderwerpveld dat het gaat om deelname aan Puberruil Xtra NSGK.

Contact:  VisibleTV, Nicole van den Horn, tel: 020- 799 0 899


Puberruil XTRA

In Puberruil worden twee pubers gevolgd uit een ogenschijnlijk compleet andere leefomgeving, die gedurende vier dagen van gezin ruilen. De vraag is: wat nemen de pubers tijdens hun vierdaagse verblijf van elkaar over in een voor hen onbekende en onbegrepen wereld? Door even in andermans leven te stappen, leren de pubers van elkaar en ontstaat er wederzijds respect.

De pubers ruilen 4 dagen van gezin en nemen ook de activiteiten van de ander over. Denk aan school, bijbaantje, hobby of sport, uitgaan met vriendengroep. In deze serie van 3 afleveringen ligt de focus niet op de beperkingen van de handicap, maar op ‘het talent’, de kansen en de mogelijkheden. Ook zullen in deze ruilen de bijzondere projecten en werkwijze van NSGK worden belicht. Ruilers zullen ontdekken dat hun levens, ondanks de handicap en mede dankzij de hulp van NSGK, nauwelijks verschillen.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij