Menu overslaan

Tv-tip: Tuinman Rob (SBS) op pad met Speeltuinbende

16 juli 2012 - In het tv-programma Robs Grote Tuinverbouwing gaat tuinman Rob Verlinden op pad met de Speeltuinbende van NSGK. Samen pakken ze speeltuin Badhoevedorp aan.

Speeltuin Badhoevedorp is wel toegankelijk voor kinderen met een handicap, in tegenstelling tot speeltuin de Zeeslag die vorige week werd bezocht door Rob en de Speeltuinbende. Ons ervaren testteam laat aan tuinman Rob zien waar een toegankelijke speeltuin aan moet voldoen. In gesprek met leden van de Speeltuinbende wordt het Rob duidelijk dat de toegankelijkheid van speeltuinen nog vaak te wensen over laat. En dat doet pijn voor kinderen met een handicap!

Rob draagt zijn steentje bij door de speeltuin op te fleuren. Draagt u uw steentje bij met uw gift? Daarmee kan NSGK nog veel meer speeltuinen toegankelijk maken. Zodat kinderen met en zonder handicap er samen kunnen spelen.

Kijk mee op zaterdag 21 juli op SBS 6 om 17.00 uur. De herhaling is zondagochtend om 10.00 uur. (Bekijk de aflevering van 14 juli op www.robsgrotetuinverbouwing.nl.) 


Vanaf 13 juli voert NSGK campagne om speeltuinen toegankelijk te maken voor kinderen met een handicap. Helpt u mee? Dat kan door nu een online donatie te doen. Alvast hartelijk dank voor uw steun!

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij