Menu overslaan

Uitnodiging Jubileumbijeenkomst Aanvraag.nl

3 augustus 2011 - NSGK is verbonden aan aanvraag.nl, een initiatief van 6 samenwerkende fondsen. Organisaties die zich met projecten inzetten voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met een handicap kunnen bij aanvraag.nl terecht.  Dit jaar bestaat aanvraag.nl 10 jaar! Om dit te vieren organiseren de samenwerkende fondsen op 10 september een feestelijke én inhoudelijke bijeenkomst voor  aanvragers en potentiele aanvragers van aanvraag.nl.

Voor wie?
Organisaties die zich inzetten voor mensen met een handicap en die mogelijk een bijdrage voor een project willen aanvragen bij fondsen.

Wat gaan we doen?
Er worden workshops georganiseerd gericht op het opstellen van projectplannen en fondsenwerving. Daarnaast kunt u continu speeddaten met de betrokken fondsen bij aanvraag.nl (Fonds verstandelijk gehandicapten, Johanna Kinderfonds, NSGK, Revalidatiefonds, Skanfonds, VSBfonds). Ter afsluiting is er een lunch en kunt u een bezoek brengen aan Festival 5D, het cultuurfestival voor jong én oud, met of zonder handicap, dat die dag plaatsvindt op de NDSM-werf (voor meer info zie www.festival5d.nl).

Wanneer?
Zaterdag 10 september, NDSM Werf- Amsterdam-Noord. Het programma start om 10.30 uur met rond 13.00 uur een afsluitende lunch en aansluitend een bezoek aan Festival 5D. Parkeren is gratis.

Kosten en aanmelding
Deelname kost € 25,- per persoon, inclusief workshops, lunch en entree voor het festival. Download hier de uitnodiging en machtiging. U kunt zich nog aanmelden tot 27 augustus a.s.  Na aanmelding ontvangt u meer info over programma en locatie.

Meer info over aanvraag.nl vind u op www.aanvraag.nl

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij