Menu overslaan

Uitreiking Cappies Award a.s. woensdag. Jij kunt erbij zijn!

18 augustus 2012 - Op woensdag 22 augustus is de feestelijke uitreiking van de Cappies Award in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan!

Cappies is een talentenshow voor het hele gezin. "Cappies" komt van handicap en capability en het programma is een samenwerkingsverband tussen de Lucille Werner Foundation, NSGK en de TROS. Met dit programma willen we laten zien dat kinderen met een lichamelijke beperking gewoon mee kunnen doen in de maatschappij. De kinderen laten op het toneel, door middel van een optreden, zien waar ze goed in zijn of waar ze trots op zijn.

De vijf finalisten hebben een lichamelijke handicap en bovenal een groot talent. Tijdens de avond hopen zij met hun optredens het publiek en de jury te overtuigen van hun kracht en daarmee de Cappies Award 2012 in de wacht te slepen. De winnaar van de Cappies is daarnaast een jaar lang Kinderambassadeur voor NSGK.

De kandidaten
 

Jerrold (11) is slechtziend maar dit is voor hem geen belemmering om op hoog niveau trampoline te springen.
 
Romy (11) heeft spina bifida, hierbij sluiten de ruggenwervels niet goed rondom het ruggenmerg. Ondanks haar handicap doet ze aan voltige, oftewel turnen op een galopperend paard.

Luke (11) heeft geen onderarmen en benen maar toch zijn voetballen, dansen en DJ’en zijn grootste passies.

Rolien (9) doet met alles met de ’gewone’ kinderen mee, ze laat zich niet tegenhouden door haar hypermobiliteitssyndroom.

Lily (13) is dol op dichten en het schrijven van verhalen. Op die manier kan ze haar gevoelens kwijt over haar handicap neurofibromatose en scoliose. Haar grootste wens is om uiteindelijk een boek met gedichten te schrijven.
 
Lucille Werner presenteert CAPPIES AWARD 2012.
Uitzending op zaterdag 25 augustus om 19.00 uur op Z@PP

Bijwonen Cappies Award?

Kom jij naar de feestelijke uitreiking van de Cappies Award 2012 in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal? De opname is op woensdag 22 augustus 2012 van 20.00 tot 21.30 uur. Geef je op via deze link!

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij