Menu overslaan

Win vrijkaarten voor 3e editie Festival 5d op 15 september

28 augustus 2012 - De derde editie van Festival 5D vindt dit jaar plaats op zaterdag 15 september 2012. Opnieuw wordt het een dag vol zintuiglijke ervaringen met theater, dans, culinair vermaak en muziek, voor jong en oud. Festival 5D wordt mede mogelijk gemaakt door NSGK. Om die reden mag NSGK 5x2 vrijkaarten weggeven!


Programma
Het programma zit dit jaar weer boordevol voorstellingen van bijzondere artiesten, zoals Spinvis, Henk Zwart en Daan Colijn. Kinderen kunnen een muziekinstrument in elkaar knutselen of spelen met metershoge beelden. En natuurlijk staat de toegankelijke uitkijktoren van 7 meter hoog weer aan het IJ, worden er weer speciale voorstellingen gemaakt door jonge theatermakers binnen de Festival Academie 5D en word je verrast door de animaties op het festivalterrein. Zo zijn dit jaar de lieve, aardige, eigenwijze en soms ook brutale 5dimensjes van de partij. Voor het volledige programma zie www.festival5d.nl.

Wil jij Festival 5D niet missen en kans maken op vrijkaarten? Surf dan snel naar onze Facebookpagina, reageer op het bericht 'Vrijkaarten Festival 5D ' en geef aan waarom jij kaarten wilt winnen. 3 september maken we de winnaars bekend op Facebook.   

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij