Menu overslaan

Win vrijkaarten voor CAPPIES Talentenshow 2011

28 juli 2011 -

NSGK wil laten zien dat kinderen met een handicap vaak veel meer kunnen dan veel mensen denken. Daarom ondersteunt NSGK jaarlijks de CAPPIES, een talentenshow voor kinderen met een lichamelijke beperking. Lijkt het je leuk om de opnames van de CAPPIES AWARD 2010 bij te wonen? NSGK mag gratis kaarten weggeven.

De opname van de Cappies vindt plaats op zondag 21 augustus a.s. in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. De opname is van 20.00 uur tot 21.30. De presentatie van het programma is in handen van Lucille Werner.

Kinderambassadeur
De uiteindelijke winnaar van de Cappies gaat niet alleen met een award naar huis. Hij/zij is een jaar lang kinderambassadeur van NSGK en kan zo een jaar lang aandacht vragen voor kinderen met een handicap.

Vrijkaarten
Wil jij de opnames bijwonen? Mail dan naar info@nsgk.nl o.v.v. je naam, adres en met hoeveel personen je wilt komen. Ben er snel bij, want op is op!

Cappies 2011 wordt uitgezonden op zaterdag 27 augustus om 19.00 uur bij de TROS op Nederland 3. Kijk voor meer info over de Cappies op www.tros.nl/cappies.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij