Menu overslaan

Deze helden organiseerden de meest uiteenlopende acties om geld op te halen voor Het Gehandicapte Kind. Daarmee verdienen ze een plekje op onze Wall of Fame! Wil je zelf ook een actie organiseren? Fantastisch, dat kan kan hier

 • Carnavalsvereniging De Narre Knollen

  € 400

  De Carnavalsvereniging De Narre Knollen in Soest haalde speciaal voor het project RaceRunning een bedrag op van bijna 600 euro. Wat een super prestatie!

 • Kerstmarkt Stellingwerf College

  € 4.000

  Een ijsbaan, doolhof, muziekquiz, sponsorloop en zelfgemaakte hapjes: leerlingen van het Stellingwerf College in Oosterwolde haalden alles uit de kast. Geweldig!

 • Nijmeegse fietsvierdaagse

  € 581

  Moniek van der Meij heeft meegedaan aan de Nijmeegse fietsvierdaagse en daarmee € 581 opgehaald voor NSGK! Ze geeft dit mooie bedrag speciaal voor ons RaceRunning project.

 • Sponsorloop Fatimaschool

  € 3.244,80

  De kinderen van groep 4 t/m 8 van de Fatimaschool in IJsselstein hielden een prachtige sponsorloop voor NSGK. Ze haalden € 3.244,80. Met zulke kanjers zijn wij hartstikke blij!

 • Sponsorloop van OBS de Vijfmaster

  € 2.017,50

  OBS de Vijfmaster in Veghel heeft een sponsorloop gehouden voor NSGK. Er werd een heel mooi bedrag bij elkaar gelopen, maar liefst € 2.017,50!

 • Wielrennen in de Alpen

  €30.000

  Tijdens La Marmotte fietsten 23 wielrenners €30.000 bij elkaar voor NSGK. In de maanden voorafgaand aan het evenement zochten de renners sponsoren voor hun sportieve prestatie. Wat een helden!

 • Dam tot Damloop

  €16.000

  75 lopers gingen voor NSGK van start tijdens één van de grootste hardloopevenementen van Nederland, de Dam tot Damloop. In totaal haalden de lopers een fantastisch bedrag op voor NSGK van meer dan €16.000 euro!

 • Ronde van West

  € 1.271,20

  Ronde van West is een gezellige hardloopwedstrijd in Capelle aan den IJssel. Dit jaar werden er diverse acties uitgezet om met zijn allen keihard te rennen voor NSGK. Bedankt voor deze topprestatie!

 • Drentse Fiets4daagse

  € 1.633,5

  Duizenden deelnemers uit het hele land stapten op de fiets in het mooie Drenthe. Bij de voorinschrijving deden deelnemers donaties aan NSGK en er werd een spinningmarathon georganiseerd. Geweldige actie!

 • Klas op Wielen

  €1.150

  Klas op Wielen, een project in Alkmaar waarbij kinderen met en zonder (meervoudige) handicaps samen naar school gaan, haalde €1150 op door mee te doen aan de Rabobank Fietstocht en Kaeskoppenstad in Alkmaar.

 • Michelin Nederland

  € 3.868

  Michelin Nederland sponsorde wandeltochten voor personeel. In totaal leverde dat € 3868 op. De opbrengst ging ditmaal naar NSGK.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij