Menu overslaan

FC Groningen

FC Groningen heeft Edean, Stijn, Robin, Aike, Francis, Hugo, Jamie, Jeroen, Jovanna, Sandro, Gerben en Justin geselecteerd voor de Bijzondere Eredivisie. De spelers zijn er behoorlijk trots op voor hun favoriete club mogen uitkomen in de Bijzondere Eredivisie. Hugo Snip (14): "Ik vind het supercool dat iedereen kan zien dat wij ook goed kunnen voetballen en heel veel plezier hebben."

Leer de spelers kennen

 

FC Emmen

Dit zijn de spelers van FC Emmen: Danny, Julian, Fleur, Anna, Ruben, Sven, Ruben, Stan, Khalid, Chris, Bart en Thijmen.

Leer de spelers kennen

 

 
 

 

 

 

 

 

VVV Venlo

Dit is de selectie van VVV voor de Bijzondere Eredivisie: Gijs, Bram, Mitchel, Maks, Djaro, Tom, Sepp, Danny, Brooklyn, Stefan, Rick, Mario en Maarten.

Leer de spelers kennen

De Graafschap

Ondanks de degradatie van De Graafschap naar de Eerste Divisie, speelt deze mooie volksclub uit Doetinchem toch een belangrijke rol op het hoogste niveau. Alonso, Andy, Chris, Jamie, Joris, Julian, Koen, Laurie, Luc, Mike, Nikki en Thies verdedigen de eer van De Graafschap in de Bijzondere Eredivisie.

Leer de spelers kennen

  

SBV Excelsior

Jonathan, Selina, Nigel, Peter, Bjorn Alois, Floris, Matchery, Joël, Renzo, Sam, Olav en Sabine vlammen in de Bijzondere Eredivisie voor Excelsior Rotterdam. Trainer Murwin de Jezus, ook vader van Marchery en Nigel: "Veel ouders van kinderen met een beperking zijn geneigd om ze uit bescherming binnen te houden. Ik vind dat ze juist naar buiten moeten. Sport helpt daarbij."

Leer de spelers kennen

 

ADO Den Haag

ADO Den Haag zet haar eigen G-Storks in voor de Bijzondere Eredivisie. Sjouk, Nicolaas, Kimberly, Teun, David, Nico, Jasper T., Isa, Caithlin, Fabienne, Brenda, Jasper H., Max en Jessy spelen de sterren van de hemel voor hun club.

Leer de spelers kennen 
 

 

 

 

 

SC Heerenveen

"Komen er nog nieuwe spelers?" Dat is de vraag die voorzitter Cees Roozemond van SC Heerenveen het vaakst gesteld krijgt. Op 22 augustus, in de bomvolle perszaal van het Abe Lenstra stadion kon hij die beantwoorden: Rienk, Amador, Bodi, Damian, Owen, Yara, Sem, Ingmar, Martijn, Tom, Michael, Kaj en Xam tekenden toen hun contract. Zij vertegenwoordigen de Friese club in de Bijzondere Eredivisie.

 

 

 

 

FC Utrecht

Chayenne, Jamay, Mike, Vinny, Matthijs, Wesley, Thijmen, Renz, Niels, Devon, Jordy, Redouan en Mark komen namens FC Utrecht uit in de Bijzondere Eredivisie. Chayenne: “Ik ben trots dat ik nu mag spelen voor FC Utrecht. Het leukst vind ik dat een heleboel jongens in mijn klas niet zo’n mooie kans krijgen.”

 

 

 

 

Ajax

Michella, Nordin, Isa, Ashley, Randy, Robin, Bruno, Alex, Bernardo, Marouan, Kees en Malik zijn geselecteerd voor het Bijzondere Eredivisie team van Ajax. Hoe cool is dat!

 

 

 

 

 

 

 

 

Heracles

Bradley, Dean, Gijs, Jayson, Joris, Luc, Nienke, Rob, Sven, Tijmen en Wilco zijn de trots van Heracles Almelo!

 

 

 

 

 

 

 

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij