Menu overslaan

FC Groningen

FC Groningen selecteerde bij Kids United als eerste een eigen G-team voor de Bijzondere Eredivisie. Edean, Stijn, Robin, Aike, Francis, Hugo, Jamie, Jeroen, Jovanna, Sandro, Gerben en Justin zijn er behoorlijk trots op voor hun favoriete club mogen uitkomen in de Bijzondere Eredivisie. Hugo Snip (14): "Ik vind het supercool dat iedereen kan zien dat wij ook goed kunnen voetballen en heel veel plezier hebben."

Leer de spelers kennen

 

FC Emmen

De spelers van FC Emmen: Danny, Julian, Fleur, Anna, Ruben, Sven, Ruben, Stan, Khalid, Chris, Bart en Thijmen zijn helemaal klaar voor de eerste ronde bij sc Heerenveen.

 

 

 
 

 

 

 

 

 

VVV Venlo

Eind augustus presenteerde VVV zijn selectie voor de Bijzondere Eredivisie: Gijs, Bram, Mitchel, Maks, Djaro, Tom, Sepp, Danny, Brooklyn, Stefan, Rick, Mario en Maarten. De talenten tekenden hun contract onder het toeziend oog van directeur Marco Bogers en manager voetbal Stan Valckx. Die vroeg één van de spelers of hij het spannend vindt. "Nee." was het antwoord. "En het spelen in stadions? „Nee." Een goede instelling, aldus de oud-international.

Leer de spelers kennen

De Graafschap

Ondanks de degradatie van De Graafschap naar de Eerste Divisie, zal deze mooie volksclub uit Doetinchem toch een belangrijke rol blijven spelen op het hoogste niveau. Alonso, Andy, Chris, Jamie, Joris, Julian, Koen, Laurie, Luc, Mike, Nikki en Thies de eer van De Graafschap gaan verdedigen in de Bijzondere Eredivisie.

Leer de spelers kennen

  

SBV Excelsior

Jonathan, Selina, Nigel, Peter, Bjorn Alois, Floris, Matchery, Joël, Renzo, Sam, Olav en Sabine gaan vlammen in de Bijzondere Eredivisie voor Excelsior Rotterdam. Trainer Murwin de Jezus, ook vader van Marchery en Nigel: "Veel ouders van kinderen met een beperking zijn geneigd om ze uit bescherming binnen te houden. Ik vind dat ze juist naar buiten moeten. Sport helpt daarbij. Ook zijn er nog ouders die niet weten dat hun kind met een beperking bij een club in de buurt kan voetballen." Leer de spelers kennen

 

ADO Den Haag

ADO Den Haag zet haar eigen G-Storks in voor de Bijzondere Eredivisie. Sjouk, Nicolaas, Kimberly, Teun, David, Nico, Jasper T., Isa, Caithlin, Fabienne, Brenda, Jasper H., Max en Jessy gaan tijdens de competitie de eer van hun club verdedigen. 

 
 

 

 

 

 

SC Heerenveen

"Komen er nog nieuwe spelers?" Dat is de vraag die voorzitter Cees Roozemond van SC Heerenveen het vaakst gesteld krijgt. Op 22 augustus, in de bomvolle perszaal van het Abe Lenstra stadion kon hij die beantwoorden: Rienk, Amador, Bodi, Damian, Owen, Yara, Sem, Ingmar, Martijn, Tom, Michael, Kaj en Xam tekenden toen hun contract. Zij zullen de Friese club vertegenwoordigen in de Bijzondere Eredivisie.

 

 

 

 

FC Utrecht

Chayenne, Jamay, Mike, Vinny, Matthijs, Wesley, Thijmen, Renz, Niels, Devon, Jordy, Redouan en Mark mogen namens FC Utrecht uitkomen in de Bijzondere Eredivisie. Chayenne: “Ik ben trots dat ik nu mag spelen voor FC Utrecht. Het leukst vind ik dat een heleboel jongens in mijn klas niet zo’n mooie kans krijgen.”

 

 

 

 

Ajax

Michella, Nordin, Isa, Ashley, Randy, Robin, Bruno, Alex, Bernardo, Marouan, Kees en Malik zijn geselecteerd voor het Bijzondere Eredivisie team van Ajax. Hoe cool is dat!

 

 

 

 

 

 

 

 

Heracles

Bij Heracles Almelo is Gerrald Albersen, manager maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) bij de club, volop bezig met de selectie van hun Bijzondere Eredivisie team.

Albersen: "Ik denk dat er een droom uitkomt als deze voetballers onder de vleugels van hun favoriete club kunnen gaan spelen."

 

 

 

 

 

 

 

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij