Menu overslaan
NSGK-boeket van de Regiebloemist

NSGK-boeket bij Regiobloemist.nl

Regiobloemist.nl stelde speciaal voor ons het NSGK-boeket samen. Wanneer u het NSGK-boeket online bestelt bij Regiobloemist.nl, doneert Regiobloemist.nl €1,50 per boeket aan NSGK.

Bezorging door heel Nederland

Regiobloemist.nl is een online bloemenshop die bloemen en planten bezorgt in Nederland. Lokale bloemisten maken voor u het NSGK-boeket en zorgen ervoor dat uw boeket wordt bezorgd. Regiobloemist is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg. 

Bestel & Doneer

Wilt u een boeketje laten bezorgen? Kiest u dan voor het NSGK-boeket van Regiobloemist.nl. Zo maakt u niet alleen de ontvanger van het NSGK-boeket blij, maar helpt u bovendien kinderen en jongeren met een handicap!

Klik hier om het NSGK-boeket te bestellen. 

Bedankt alvast!

 


 

Brigitte met het boek dat haar vader over haar schreef

Brigitte; relaas van een vader

Guido Bindels omschrijft in zijn boek 'Brigitte' waar je als ouder mee te maken krijgt wanneer je kind met een beperking 18 jaar wordt. Van afgekeurde pasfoto's tot een verzoek van het arbeidsbureau om nu echt een baan te zoeken.

Guido hoopt met zijn boek te bereiken dat men zich beter kan inleven in de situatie van ouders van gehandicapte kinderen. Daarnaast hoopt Guido een stukje troost en herkenning te kunnen bieden aan ouders. Bestel Brigitte voor €18,50 via de website van Guido Bindels en doneer daarmee automatisch €2 aan NSGK. 


 

Youbedo

Koop een boek en steun gratis NSGK

NSGK is aangesloten bij de webwinkel YouBeDo. Van uw aankoop bij YouBeDo wordt 10% gratis gedoneerd aan een goed doel naar keuze. Bent u dus van plan een boek te bestellen, kijk dan eens op YouBeDo.com en geef aan dat u NSGK wilt steunen.

YouBeDo biedt 1,5 miljoen boektitels aan tegen dezelfde prijzen en voorwaarden als andere boekenwinkels. Dit komt namelijk door de wet op de boekprijs die we hebben in Nederland; Ieder Nederlands boek heeft dezelfde vastgestelde prijs.

Voortaan kunt u dus heel eenvoudig bijdragen aan een beter leven voor kinderen met een handicap door uw boeken te kopen op youbedo.com. Klik hier om naar de website te gaan.

Hartelijk dank!

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij