Menu overslaan

Dansen voor Het Gehandicapte Kind met Sonny & Friends

Help mee

Deze actie is afgelopen.
Maar je kunt natuurlijk nog steeds doneren.

Doneer nu
€ 0,00 € 2.081,00 € 2.081,00

Op 29 mei lanceert Zorgbord een Livestream met DJ Sonny & Friends.
We gaan op ludieke wijze geld inzamelen voor gehandicapte kinderen die door Corona helaas extra hard getroffen zijn.
Wanneer jij een donatie doet tijdens de Livestream, steun je niet alleen dit goede doel, maar maak je tevens kans op geweldig leuke prijzen, gesponsord door vele ondernemers in Deventer.
Een diner voor 2, ontbijt voor 2, cadeaubonnen van verschillende kledingwinkels, een schoonheidsbehandeling, kappersbehandeling en nog véél meer (kijk op de Facebookpagina van Zorgbord)!
De donateurs van het hoogste bedrag kunnen bovendien een compleet toiletmeubel t.w.v. €295,- , een Wooden Wall Shelf Free van LoooX Bathrooms t.w.v. €129,- of een rugtas van Kapten & Son winnen!
Hoe kan je deze mooie prijzen winnen?
•   Met elke donatie maak je kans op een prijs!
•   Vermeldt dan wel bij je donatie je NAAM ÉN E-MAILADRES!!!!
•   Elk halfuur worden er live prijzen verloot via 'The Wheel of Names'! Als je doneert voor 29 mei 19.00u maak je kans op de prijzen!
•   Als je wint dan ontvang je een e-mail met een felicitatie, een bedankje en het verzoek om jouw adres naar ons te sturen.
•   Jij krijgt jouw prijs (cadeaubon) dan zo snel mogelijk thuisgestuurd en je kunt hem verzilveren bij de ondernemer(s) die jouw prijs heeft (hebben) gesponsord.
Dussss... Zet op 29 mei om 16.00u de Livestream aan via de Facebookpagina van Zorgbord (via de onderstaande link kun je deze vinden op het moment dat we live gaan) & dans, lach en DONEER voor het Gehandicapte kind!
Samen maken we de wereld een beetje mooier!
https://www.facebook.com/events/930098110780854/

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij