Terug naar home

Online collectebus van Ali de Jong

Lieve Mensen, deze week is de collecteweek voor het Gehandicapte Kind. Al jaren verzorg ik deze collecte in Hilversum-Zuid en elk jaar is het weer moeilijker om collectanten te vinden. Dit is waarschijnlijk in heel Nederland het geval. De kans dat je een collectant voor je deur aantreft is dus klein. Daarom wil ik je vragen om via deze digitale col..
Lieve Mensen, deze week is de collecteweek voor het Gehandicapte Kind. Al jaren verzorg ik deze collecte in Hilversum-Zuid en elk jaar is het weer moeilijker om collectanten te vinden. Dit is waarschijnlijk in heel Nederland het geval. De kans dat je een collectant voor je deur aantreft is dus klein. Daarom wil ik je vragen om via deze digitale collectebus iets bij te dragen. Zou je dat voor 18 november willen doen? Bij voorbaat dank hiervoor! Hartelijke groet, Ali de Jong
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!