Terug naar home

Online collectebus van Esther Dijkstra

Voor het vijfde jaar op rij loop ik in november, een week buiten in de kou om te collecteren voor de Nederlandse Stichting van het Gehandicapte Kind. Gehandicapte kinderen staan vaak letterlijk en figuurlijk buitenspel, en hier willen wij wat aan doen! Ons doel is om een aangepaste sportplaats te maken.Alle kleine beetje helpen, om sporten voor ied..
Voor het vijfde jaar op rij loop ik in november, een week buiten in de kou om te collecteren voor de Nederlandse Stichting van het Gehandicapte Kind. Gehandicapte kinderen staan vaak letterlijk en figuurlijk buitenspel, en hier willen wij wat aan doen! Ons doel is om een aangepaste sportplaats te maken.Alle kleine beetje helpen, om sporten voor iedereen te maken en eenzaamheid tegen te gaan!
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!