Terug naar home

Online collectebus van Suzanne Josephi

Wies is verhuisd naar Stichting Eigen Wijze. Een prachtig wooninitiatief voor jongeren met een beperking. Het gebouw is in september opgeleverd. Ze woont er samen met 15 andere jongeren. Ieder heeft zijn eigen woning en samen delen ze nog een grote woonkeuken en een tuin. Ze zijn allemaal superblij met hun nieuwe plek. De kosten van de huur en de z..
Wies is verhuisd naar Stichting Eigen Wijze. Een prachtig wooninitiatief voor jongeren met een beperking. Het gebouw is in september opgeleverd. Ze woont er samen met 15 andere jongeren. Ieder heeft zijn eigen woning en samen delen ze nog een grote woonkeuken en een tuin. Ze zijn allemaal superblij met hun nieuwe plek. De kosten van de huur en de zorg worden gedekt uit hun uitkering en persoonsgebonden budget. Voor de inrichting van het huis en de tuin en het doen van leuke dingen samen, zijn ze afhankelijk van donaties. Met je steun aan het NSGK steun je ook het huis van Wies. 50% van je bijdrage gaat naar huis. Alle kleine beetjes helpen. Super als je meedoet!
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!