Terug naar home

Online collectebus van Laurence Bouwman

Ook dit jaar collecteren we deze week weer voor het NSGK. De helft van de opbrengst gaat wederom naar de school van Bart. Een geweldig mooie vorm van onderwijs. Een reguliere basisschool waar ook 3 groepen Speciaal Onderwijs gevestigd zijn. De kinderen draaien meerdere momenten per week een les mee in de reguliere klas. Met de opbrengsten van deze ..
Ook dit jaar collecteren we deze week weer voor het NSGK. De helft van de opbrengst gaat wederom naar de school van Bart. Een geweldig mooie vorm van onderwijs. Een reguliere basisschool waar ook 3 groepen Speciaal Onderwijs gevestigd zijn. De kinderen draaien meerdere momenten per week een les mee in de reguliere klas. Met de opbrengsten van deze collecte kunnen we weer nieuwe materialen aanschaffen. Vorig jaar hebben we bijvoorbeeld 2 aangepaste steppen aangeschaft en een muziekkar. Wij gaan deze week fanatiek collecteren, helpen jullie mee?
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!