Terug naar home

Online collectebus van Jan van der Valk

De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind is een stichting die het moet doen zonder subsidie. NSGK doet ontzettend mooi werk. Daarom zet ik mij jaarlijks in om het collecteren in Houten_Zuid te coördineren. Zelf loop ik ook. Voor mij een kleine moeite. Voor NSGK echter van groot belang. Recent ben ik wezen kijken op manege Den Toom in Doo..
De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind is een stichting die het moet doen zonder subsidie. NSGK doet ontzettend mooi werk. Daarom zet ik mij jaarlijks in om het collecteren in Houten_Zuid te coördineren. Zelf loop ik ook. Voor mij een kleine moeite. Voor NSGK echter van groot belang. Recent ben ik wezen kijken op manege Den Toom in Doorn. Die manege krijgt financiële ondersteuning van NSGK. Ik heb met eigen ogen kunnen zien hoe het contact tussen paard en gehandicapte kind prachtige resultaten oplevert. Dat is maar één van de mooie doelen van NSGK. Belangrijk om die financiële steun te kunnen blijven geven. Vandaar dat ik hoop dat er gul wordt gegeven.
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!