Terug naar home

Online collectebus van Cicilia en Tamara van Rooijen

Het is de week van het gehandicapte kind en de helft van de opbrengst gaat dit jaar naar de Nederlandse Rett syndroom Vereniging voor onderzoek, belangenbehartiging, vergroting van bekendheid en lotgenotencontact etc.Voor ons is dit super belangrijk omdat onze dochtertje Rylee dit heeft en er op dit moment weinig bekend over is. Hoe meer geld besch..
Het is de week van het gehandicapte kind en de helft van de opbrengst gaat dit jaar naar de Nederlandse Rett syndroom Vereniging voor onderzoek, belangenbehartiging, vergroting van bekendheid en lotgenotencontact etc.Voor ons is dit super belangrijk omdat onze dochtertje Rylee dit heeft en er op dit moment weinig bekend over is. Hoe meer geld beschikbaar komt, hoe meer onderzoek erna gedaan kan worden. Hoe beter de toekomst eruit kan komen te zien voor Rylee en alle andere RETT meisjes/jongens.
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!