Terug naar home

Online collectebus van Desiré de Wild

Ik loop collecte deze week, maar wil graag online ook een collecte starten om meer geld op te halen voor Het Gehandicapte Kind. Deze organisatie doet goed werk om inclusieve scholen te helpen en scholen die graag inclusiever willen worden, te ondersteunen. Dit zie ik in de praktijk terug op vince zijn school dus breng dit graag onder de aandacht.De..
Ik loop collecte deze week, maar wil graag online ook een collecte starten om meer geld op te halen voor Het Gehandicapte Kind. Deze organisatie doet goed werk om inclusieve scholen te helpen en scholen die graag inclusiever willen worden, te ondersteunen. Dit zie ik in de praktijk terug op vince zijn school dus breng dit graag onder de aandacht.De helft van mijn collecte gaat naar de stichting downsyndroom kern west brabant. Deze donaties worden gebruikt om leuke activiteiten met elkaar te faciliteren en informatie-avonden te organiseren.
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!