Terug naar home

Online collectebus van Melissa Veer

Dit jaar loop ik voor de 2de keer mee voor de collecte voor het Gehandicapten Kind. Aangezien we tegenwoordig in een digitale wereld leven zou ik ook graag online geld willen ophalen. Steunt u mij mee??Een samenleving waarin elk kind vriendjes heeft en geen gehandicapt kind alleen hoeft te spelen - dat is het ideaal van de Nederlandse Stichting voo..
Dit jaar loop ik voor de 2de keer mee voor de collecte voor het Gehandicapten Kind. Aangezien we tegenwoordig in een digitale wereld leven zou ik ook graag online geld willen ophalen. Steunt u mij mee??Een samenleving waarin elk kind vriendjes heeft en geen gehandicapt kind alleen hoeft te spelen - dat is het ideaal van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind.Geen één kind mag toch eenzaam zijn, het niet kunnen spelen met vriendjes of het niet mee kunnen doen met sport? Daarom collecteer ik met heeel veel liefde voor het Gehandicapten Kind en hoop ik dat u mij daarmee wilt steunen, ookal is het maar een kleine bijdrage!Alvast hartelijk bedankt voor uw steun!
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!