Terug naar home

Online collectebus van Linda Davis

Ik ben Linda Davis, moeder van 3 gezonde kinderen..Helaas is niet iedereen gezegend met gezonde kinderen en daar zitten vaak hoge medische kosten aan verbonden. Ik bedacht me dat ik als gezond mens mij daar best voor in kan zetten, door te gaan collecteren voor deze ouders en kinderen. Dus bij deze hoop ik dat je mij een handje wilt helpen door een..
Ik ben Linda Davis, moeder van 3 gezonde kinderen..Helaas is niet iedereen gezegend met gezonde kinderen en daar zitten vaak hoge medische kosten aan verbonden. Ik bedacht me dat ik als gezond mens mij daar best voor in kan zetten, door te gaan collecteren voor deze ouders en kinderen. Dus bij deze hoop ik dat je mij een handje wilt helpen door een kleine donatie te doen? Alvast bedankt
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!