Terug naar home

Online collectebus van Yvonne v/der Molen

Gehandicapt zijn is niet alleen anders zijn dan de rest, het is een hele andere wereld, en ik vind dat die verschillende werelden gewoon 1 moeten worden , het moet niet uitmaken of je nou blind, motorisch beperkt, of wat dan ook bent ... Dit jaar staat het gehandicapte kind centraal dat eenzaam is, geen vriendjes hebben , of een maatje ! Jij kunt ..
Gehandicapt zijn is niet alleen anders zijn dan de rest, het is een hele andere wereld, en ik vind dat die verschillende werelden gewoon 1 moeten worden , het moet niet uitmaken of je nou blind, motorisch beperkt, of wat dan ook bent ... Dit jaar staat het gehandicapte kind centraal dat eenzaam is, geen vriendjes hebben , of een maatje ! Jij kunt je toch ook geen voorstelling maken van een leven zónder vrienden ??!! Nee ! Precies ! Laten we met z’n allen wat meer omkijken naar gehandicapte kinderen , maak gewoon eens , als dat kan, een gezellig babbeltje bijv ! Het kan zó simpel zijn ! Het gehandicapte kind zamelt geld in voor bijv. meer maatjes voor deze kwetsbare kinderen... maar ze doen zó veel meer !! Dus DONEER NU !! #letsmaketheworldalittlebettertogether
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!