Terug naar home

Online collectebus van Stichting Gekkoo

Gekkoo wil zich ook dit jaar weer inzetten voor de collecte van het Gehandicapte Kind (voorheen NSGK), maar dat kan niet zonder vrienden.Vrienden die het werk van het Gehandicapte Kind ondersteunen en helpen een bijdrage te leveren aan het tegengaan van eenzaamheid onder de meer dan 100.000 kinderen met een handicap.Om het tot een succes te maken i..
Gekkoo wil zich ook dit jaar weer inzetten voor de collecte van het Gehandicapte Kind (voorheen NSGK), maar dat kan niet zonder vrienden.Vrienden die het werk van het Gehandicapte Kind ondersteunen en helpen een bijdrage te leveren aan het tegengaan van eenzaamheid onder de meer dan 100.000 kinderen met een handicap.Om het tot een succes te maken is jullie hulp hard nodig...Dat kan door een donatie in onze online collectebus en zeker ook door de bus te delen via mail, Whatsapp en social media!Je maakt het daardoor mede mogelijk dat de kinderen kunnen opgroeien met leeftijdgenoten, in de speeltuin, op school of in een vereniging.Dank alvast!
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!