Terug naar home

Online collectebus van Marianne Kleinjan-van Driel, voorzitter St Villa STOER

Het Gehandicapte Kind (NSGK) sponsort 50% van de opbrengst aan Stichting Villa STOER. Het betreft de opbrengst van deze online collectebus en de huis-aan-huis-collecte in Rhoon en Poortugaal tijdens de collecteweek van 11-16 november 2019.Villa STOER is een ouderinitiatief in Albrandswaard om een woning te bouwen voor hun kinderen met een verstande..
Het Gehandicapte Kind (NSGK) sponsort 50% van de opbrengst aan Stichting Villa STOER. Het betreft de opbrengst van deze online collectebus en de huis-aan-huis-collecte in Rhoon en Poortugaal tijdens de collecteweek van 11-16 november 2019.Villa STOER is een ouderinitiatief in Albrandswaard om een woning te bouwen voor hun kinderen met een verstandelijke (en eventueel lichamelijke) beperking. Stoer staat voor: Samen Thuis Onder Eigen Regie! De jongelui kennen elkaar bijna allemaal van school, sport, taxi etc. Er is geld nodig voor de gezamenlijke woonkamer/keuken, tuin, chillruimte c.q. snoezelruimte! Komt de collectant in Rhoon of Poortugaal niet bij u langs of woont u niet in één van deze gemeentes, maar draagt u Villa Stoer toch een warm hart toe en wilt u doneren? Dan kunt u dit doen via deze online collectebus! Hartelijk dank namens Het Gehandicapte Kind, maar zeker ook namens de toekomstige bewoners van Villa STOER!!!
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!