Terug naar home

Online collectebus van Luisella Lai

Theater onbeperkt is een theatergroep voor mensen met en zonder beperking. Vorig jaar beleefden we een groot avontuur door het maken van een echte speelfilm waarin we de maatschappij omdraaiden en lieten zien hoe de maatschappij kan reageren op anders zijn.Dit jaar maken wijeen voorstelling over angsten. Waar ben jij bang voor? En hoe voelt het als..
Theater onbeperkt is een theatergroep voor mensen met en zonder beperking. Vorig jaar beleefden we een groot avontuur door het maken van een echte speelfilm waarin we de maatschappij omdraaiden en lieten zien hoe de maatschappij kan reageren op anders zijn.Dit jaar maken wijeen voorstelling over angsten. Waar ben jij bang voor? En hoe voelt het als mensen bang zijn voor jou?Help je ons mee om ons een extra steuntje in de rug te geven?
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!