Terug naar home

Online collectebus van Ans Dalhuisen-Drost

Nog even en en dan is het 11 november 2019, de start van de collecte voor het Gehandicapte Kind. Onze Woongroep2000 doet al enkele jaren mee aan deze collecte. Onze bewoners collecteren met de begeleiding en halen een leuk bedrag op.Samen met de bewoners wordt hun bus geleegd en geteld en komt er een hoeraatje als er ook papieren geld in zit. Door ..
Nog even en en dan is het 11 november 2019, de start van de collecte voor het Gehandicapte Kind. Onze Woongroep2000 doet al enkele jaren mee aan deze collecte. Onze bewoners collecteren met de begeleiding en halen een leuk bedrag op.Samen met de bewoners wordt hun bus geleegd en geteld en komt er een hoeraatje als er ook papieren geld in zit. Door mijn lichamelijke beperking kan ik zelf niet lopen maar op deze manier toch heel veel mensen bereiken.Ook ik zal een hoeraatje geven als ik zie dat de thermometer naar mijn streefbedrag loopt, jullie doen toch mee?
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!