Terug naar home

Online collectebus van Henriette van Zoelen

Net als vorig jaar, loop ik in de week van 11 t/m 17 November met mijn collectebus in de wijk Goverwelle in Gouda. Vorig jaar werd duidelijk dat steeds minder mensen contant geld in huis hebben, maar wel wat zouden willen doneren aan de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. Met mijn online collectebus kan ik in die behoefte voorzien. En..
Net als vorig jaar, loop ik in de week van 11 t/m 17 November met mijn collectebus in de wijk Goverwelle in Gouda. Vorig jaar werd duidelijk dat steeds minder mensen contant geld in huis hebben, maar wel wat zouden willen doneren aan de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. Met mijn online collectebus kan ik in die behoefte voorzien. En ik zou het natuurlijk helemaal fantastisch vinden als mijn vrienden op Facebook dit doel ook een warm hart toedragen en een bijdrage storten via mijn actie.
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!