Terug naar home

Online collectebus van Remco en Marieke de Vries

11 november start de landelijke collecteweek voor het Gehandicapte Kind. Ik collecteer mee! Doe jij een bijdrage in mijn online collectebus? De helft van mijn busopbrengst is voor Wooninitiatief DBuren in Apeldoorn, waar onze dochter Anna woont. De meervoudig gehandicapte bewoners van DBuren sparen voor zonwering in hun centrale woonkamer en woonke..
11 november start de landelijke collecteweek voor het Gehandicapte Kind. Ik collecteer mee! Doe jij een bijdrage in mijn online collectebus? De helft van mijn busopbrengst is voor Wooninitiatief DBuren in Apeldoorn, waar onze dochter Anna woont. De meervoudig gehandicapte bewoners van DBuren sparen voor zonwering in hun centrale woonkamer en woonkeuken. Doe jij ook mee?
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!