Terug naar home

Online collectebus van Jitske van der Kooi

Ik heb een paar jaar in de buurt gecollecteerd voor het NSGK, omdat ik het een mooi doel vind om voor te lopen. Mensen geven graag een kleine bijdrage, maar hebben vaak geen cash in huis of zijn net op pad als ik bij de deuren langs ga. Vandaar dat ik de activiteit naar de mijn 'online buurt' verplaats, waar iedereen op zijn eigen tijd even thuis e..
Ik heb een paar jaar in de buurt gecollecteerd voor het NSGK, omdat ik het een mooi doel vind om voor te lopen. Mensen geven graag een kleine bijdrage, maar hebben vaak geen cash in huis of zijn net op pad als ik bij de deuren langs ga. Vandaar dat ik de activiteit naar de mijn 'online buurt' verplaats, waar iedereen op zijn eigen tijd even thuis en hopelijk ook een kleine bijdrage wil geven. Speciaal voor de kinderen die het écht nodig hebben.
Lees verder

Deze online collectebus is niet meer actief.

Geen kind zonder vriendjes

Eenzaamheid is de grootste handicap voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking. Gehandicapte kinderen missen contact met vriendjes in de buurt. Daarom doen wij er alles aan ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap samen met leeftijdgenootjes kunnen leren, sporten en spelen.
Help je mee? Doe een gift in onze online collectebus of start je eigen online collecte!